HOG Svømnings årsmøde 2023

Kom til HOG Svømnings årsmøde

 

I HOG Svømning stræber hele tiden efter at være den bedst mulige klub for vores medlemmer. På årsmødet har du, som svømmer, forælder eller almindeligt interesseret, mulighed for at høre om klubbens arbejde og at give din mening til kende i forhold til den videre udvikling i klubben. Der er også plads i udvalget til DIG!

 

Vi glæder os til at se dig - også uden for svømmehallen.

Klik på "læs mere".


 

  25.01.2023
  Mette Work Jespersen
Ingen REMA1000 Aqua Camp i sommeren 2023

Der har, bl.a. via supporten, været flere henvendelser på, om der afholdes Aqua Camp i sommeren 2023.

Vi har på udvalgsmøde besluttet at der ikke afholdes Aqua Camp i år, grundet manglende ressourcer.  25.01.2023
  Mette Work Jespersen
Byttebørs

På vores facebook-sider laver vi en tråd der hedder byttebørs. Her kan du kommunikere med andre forældre hvis du har behov for at bytte hold med nogle andre. Svømmeskolen stiller bare faciliteten til rådighed og hvis der skal ske et bytte, skal det skrives til supporten, på vores hjemmeside, hvor begge parter skal skrive, at de ønsker at bytte og med hvem og hvilke hold. 

OBS: der er ikke byttet før man har fået en besked fra HOG Svømning herom.

  29.09.2022
  Mette Work Jespersen
Sæsonstart 2022/23

Velkommen til sæson 2022-23

  04.09.2022
  Lone Carlqvist
Ny facebook side

Hej alle, vil gerne lige gøre opmærksom på at HOG Svømning tilstedeværelse på facebook. Lige nu har vi en gruppe på facebook https://www.facebook.com/groups/HOGSvoem men den vil vi løbende gå væk fra at bruge. I stedet vil vi rykke over på vores facebook side https://www.facebook.com/HOGSvoem

En facebook side giver os flere og bedre mulighed for at integrere med vores supportside, så på sigt håber vi, at det bliver endnu bedre. Så for at være sikker på ikke at gå glip af noget fra HOG Svømning, så kom over på https://www.facebook.com/HOGSvoem og tryk på Synes godt om.

Mvh HOG Svømning 

  05.08.2021
  Kåre Kirkegaard