Ny og forbedret support
Vi har opdateret vores support, så det bliver endnu nemmere for jer, at komme i kontakt med os. Tryk på Læs mere for, at se hvor nemt det er at skrive til os.
  08.08.2020
  Kåre Kirkegaard
  Læs mere
Vær klar til tilmeldingen
Tilmeldingen til denne meget specielle sæson starter i uge 35, og med de mindre hold på grund af Covid-19 kan være en god ide lige at forberede sig lidt. Sørg for at have forberedt følgende:
  1. Undersøg hvilket hold der skal tilmeldes. Holdoversigt 
  2. For tidligere medlemmer, få styr på login oplysninger og få opdateret jeres profiloplysninger, hvis I har problemer med at logge ind så skriv til os i god tid via vores support side. Hvis I ikke bruger tidligere login kan I ikke tilmelde jer som de første.  
  3. For nye medlemmer, opret login profiler, til alle dem der skal tilmeldes. Hvis man skal tilmelde sit barn skal I oprette en profil til barnet.
  4. Find betalingkortet frem og støv det af, så alle tallene er helt tydelige ;-)
Med venlig hilsen
HOG Svømning 
  11.08.2020
  Kåre Kirkegaard
  Læs mere
Ungeholdet
Et nyt tilbud til erfarne svømmere fra 12 – 17 år, der vil udfordres i både svømning og vandsport.
Bassin 
I halvdelen af de store bassin – den ene halvdel af tiden på den lange led, den anden halvdel i bassinets dybe ende.
Målsætning
At forbedre svømmeevner i de fire svømmestilarter og koble den teknik til diverse lege og sportsgrene i vand.
Beskrivelse
Ungeholdet henvender sig til teenagere, der elsker at svømme, men også har lyst til at udfordre sig selv i forhold til andre vanddiscipliner.
Halvdelen af træningstiden giver mulighed for at finpudse svømmeformen i crawl, brystsvømning, rygcrawl og butterfly, samtidig med at der arbejdes med vendinger mm. Der svømmes på bassinets lange led (25 m.), og denne del fylder halvdelen af vandtiden.
I resten af tiden arbejdes der i bassinets dybe ende med forskellige typer vandsport, fx vandpolo, styrketræning, synkronsvømning, udspring mm – og så kommer du også til at dykke, springe fra vipper, lave samarbejdsøvelser, spille bold og meget mere. Du kan selv være med til at bestemme indholdet, hvis du har gode idéer – så tilpasser trænerne indholdet efter det. Holdet vil prøve de forskellige dele i moduler, så der vil være nogle svømmegange med hver disciplin, inden der skiftes til næste.
  07.08.2020
  Kåre Kirkegaard
  Læs mere