Tilmelding til sæson 2021/22
Så nærmer det sig, tilmeldingen til sæson 2021/22:

Tilmeldingen starter i uge 32:

Nuværende medlemmer samt dem på (venteliste): Mandag d. 9. Aug. 2021 kl. 18:00
Nye medlemmer: Mandag d. 16. Aug. 2021 kl 18:00

Der er desværre en fejl på vores hjemmeside som gør at venteliste medlemmer ikke kan få lov til at tilmelde sig. Vi arbejder på sagen, men det er desværre ikke noget jeg kan garantere sker før mandag. Derfor synes jeg I skal sætte et stort kryds i kalenderen på mandag kl. 18:00 og være klar der. Vi beklager meget.  

Mvh HOG Svømning

  08.08.2021
  Kåre Kirkegaard
Ny facebook side

Hej alle, vil gerne lige gøre opmærksom på at HOG Svømning tilstedeværelse på facebook. Lige nu har vi en gruppe på facebook https://www.facebook.com/groups/HOGSvoem men den vil vi løbende gå væk fra at bruge. I stedet vil vi rykke over på vores facebook side https://www.facebook.com/HOGSvoem

En facebook side giver os flere og bedre mulighed for at integrere med vores supportside, så på sigt håber vi, at det bliver endnu bedre. Så for at være sikker på ikke at gå glip af noget fra HOG Svømning, så kom over på https://www.facebook.com/HOGSvoem og tryk på Synes godt om.

Mvh HOG Svømning 

  05.08.2021
  Kåre Kirkegaard
Nye retningslinjer
Så kan vi endelig komme igang igen, men vi skal overholde nogle nye retningslinjer. Tryk på læs mere og se alle retningslinjerne.
  20.04.2021
  Kåre Kirkegaard
Genåbning
Kære HOG Svømmemedlemmer

I har sikkert allerede hørt den glade nyhed at genåbningen af indendørsidrætten er blevet fremrykket, så både børn og unge til og med 18 år og voksne over 70 år fra på onsdag den 21. april igen kan mødes til idrætsaktiviteter indendørs herunder svømning.

  18.04.2021
  Kåre Kirkegaard
Orientering om COVID-19 regler
Orientering i forhold til de nye COVID-19 regler der blev udmeldt den 23. oktober.

Børne Svømmeskolen fortsætter uændret med den lille tilføjelse at børn som er 12 år eller ældre skal bære mundbind eller visir fra de træder ind i Hinnerup Badet til de starter på omklædning og igen når de efter træning er klædt på og skal bevæge sig ud af Hinnerup Badet.

Forældre som følger deres børn til svømme undervisning skal bære mundbind eller visir under hele opholdet i Hinnerup Badet fra torsdag den 29. oktober.

Med hensyn til voksen holdene.... tryk på læs mere for at se det hele.
  25.10.2020
  Kåre Kirkegaard
Ny og forbedret support
Vi har opdateret vores support, så det bliver endnu nemmere for jer, at komme i kontakt med os. Tryk på Læs mere for, at se hvor nemt det er at skrive til os.
  08.08.2020
  Kåre Kirkegaard
Vær klar til tilmeldingen
Tilmeldingen til denne meget specielle sæson starter i uge 35, og med de mindre hold på grund af Covid-19 kan være en god ide lige at forberede sig lidt. Sørg for at have forberedt følgende:
  1. Undersøg hvilket hold der skal tilmeldes. Holdoversigt 
  2. For tidligere medlemmer, få styr på login oplysninger og få opdateret jeres profiloplysninger, hvis I har problemer med at logge ind så skriv til os i god tid via vores support side. Hvis I ikke bruger tidligere login kan I ikke tilmelde jer som de første.  
  3. For nye medlemmer, opret login profiler, til alle dem der skal tilmeldes. Hvis man skal tilmelde sit barn skal I oprette en profil til barnet.
  4. Find betalingkortet frem og støv det af, så alle tallene er helt tydelige ;-)
Med venlig hilsen
HOG Svømning 
  11.08.2020
  Kåre Kirkegaard
Ungeholdet
Et nyt tilbud til erfarne svømmere fra 12 – 17 år, der vil udfordres i både svømning og vandsport.
Bassin 
I halvdelen af de store bassin – den ene halvdel af tiden på den lange led, den anden halvdel i bassinets dybe ende.
Målsætning
At forbedre svømmeevner i de fire svømmestilarter og koble den teknik til diverse lege og sportsgrene i vand.
Beskrivelse
Ungeholdet henvender sig til teenagere, der elsker at svømme, men også har lyst til at udfordre sig selv i forhold til andre vanddiscipliner.
Halvdelen af træningstiden giver mulighed for at finpudse svømmeformen i crawl, brystsvømning, rygcrawl og butterfly, samtidig med at der arbejdes med vendinger mm. Der svømmes på bassinets lange led (25 m.), og denne del fylder halvdelen af vandtiden.
I resten af tiden arbejdes der i bassinets dybe ende med forskellige typer vandsport, fx vandpolo, styrketræning, synkronsvømning, udspring mm – og så kommer du også til at dykke, springe fra vipper, lave samarbejdsøvelser, spille bold og meget mere. Du kan selv være med til at bestemme indholdet, hvis du har gode idéer – så tilpasser trænerne indholdet efter det. Holdet vil prøve de forskellige dele i moduler, så der vil være nogle svømmegange med hver disciplin, inden der skiftes til næste.
  07.08.2020
  Kåre Kirkegaard