Retningslinjer for forældre:
 
Vi vil gerne sikre svømmerne den bedst mulige oplevelse med svømmetræningen. Derfor har vi nogle regler, som forældrene skal overholde, hvis de opholder sig i svømmehallen i forbindelse med deres børn svømmetræning.
Udstyr der kan bruges til at optage billeder, af en hvilken som helst form, er ikke tilladt i svømmehallen og omklædningsrummene, det betyder bl.a. at:
• Mobil telefoner og bærbare computere er ikke tilladt i svømmehallen og omklædningsrummene. Dette gælder også, hvis man opholder sig på balkonen!
• Forældre må ikke opholde sig i selve svømmehallen.
Hvis I gerne vil kigge på jeres barn, mens det svømmer, kan dette ske fra balkonen. Uanset, hvad der tidligere har været muligt, må forældre ikke opholde sig i selve svømmehallen eller ved bassinkanten.
Denne regel har vi fordi det er vores erfaring at børnene får mest ud af træningen, hvis de ikke hele tiden kan kommunikere med eller løbe hen til deres forælder. Vi har, især på holdene med de yngste, mange søde hjælpetrænere, som, sammen med træneren, vil gøre alt for at børnene føler sig godt tilpas i vandet og på holdet. Hvis dit barn ikke er tryg ved dette skyldes det måske at han eller hun endnu ikke er klar til at begynde at svømme.
Det er også muligt at opholde sig i svømmehallens cafeteria mens barnet svømmer. Her kan man se TV eller arbejde på sin bærbare computer.
Hvis der er spørgsmål til disse regler kan henvendelse ske til en af Svømmeudvalgets medlemmer.

HOG Svømning    |    Ådalsvej 88    |    8382 Hinnerup    |    Tlf.